Rólunk

Rendszerkarbantartás elhivatottsággal és felelősséggel


Elhivatott szakembereink segítségével megoldódnak a mindennapos IT problémák

Gondtalan IT rendszerek
teljesítmény
rendelkezésre állás
elégedett ügyfélkör

Üdvözlöm!

Az AdminSys Kft ügyvezetője és tulajdonosaként csapatommal együtt azt a célt fogalmaztam meg, hogy a magyar KKV szektor vállalkozásait elhivatottsággal, magas szakmai minőséggel és gyakorlat orientált hozzáállással segítsük. Hosszútávú, korrekt partneri kapcsolat kiépítésére törekszünk, mert hiszünk abban, hogy a megbízható, hosszútávú együttműködés az, mely mindkettőnk számára hasznos és eredményes együttműködést biztosít.

Átalánydíjas

Rendszerkarbantartás

Rendszerkarbantartás

Cégünk egyik fő tevékenysége az ügyfeleinknek nyújtott teljeskörű informatikai szolgáltatás, amelyet egy átalánydíjas szerződés keretén belül végzünk.

Eseti

Támogatás

Eseti támogatás

Azon ügyfeleink részére, akik nem akarnak, vagy nem tudnak fix díjat fizetni a szolgáltatásért, javasoljuk az Eseti támogatás szolgáltatásunkat.

Beszerzés

Beüzemelés

Beszerzés és beüzemelés

Munkánk során gyakran tapasztaljuk, hogy a szakértelem hiánya, akciók, vagy az idő szorítása miatt, az eseti ügyfeleink nem mindig a megfelelő informatikai eszközt szerzik be, és a beüzemelés során szembesülnek ezzel, ami nem kis bosszúságot jelent.

Ahhoz, hogy a kapcsolat zökkenőmentes legyen, és az informatika igazi segítséget jelentsen, ne pedig problémaforrást, a lehető legjobb infrastruktúrára van szükség.

Rólunk mondták